Dierverzorging         Uitlaatservice         Honden hotel   

                          Hondenuitlaatservice en dierverzorging                   

Onze diensten  

Hondenuitlaatservice

Bij Presley´s staat professionaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en plezier voorop! De hond moet lekker hond kunnen zijn, en kunnen spelen met zijn soortgenootjes in een veilige omgeving. Wij lopen altijd in gebieden waar uw hond veilig kan en mag los lopen. Dit is vaak in het bos maar soms ook bij het water of op de hei. Op warme dagen zorgen wij er natuurlijk voor dat uw hond de mogelijkheid krijgt om af te koelen. 

De groepswandeling bestaat uit maximaal 6 honden, om ervoor te kunnen zorgen dat de honden goed geobserveerd worden. Ook wordt er rekening gehouden met het formaat van de hond. 

Presley´s biedt de groepswandelingen 1 x per dag aan, zodat we alle tijd hebben om rustig te wandelen met de honden. gemiddeld vind de wandeling plaats tussen 10:30-12:00 

individuele wandelingen  zijn in overleg wel op een ander tijdstip mogelijk. 

Uitlaatservice werkgebied: Wezep, Nunspeet Elburg en Hulshorst 

Hoe werkt het?

Voordat uw hond voor de eerste keer meegaat met de uitlaatservice, maken wij een afspraak met u voor een kennismaking gesprek. Wij kunnen dan uw hond en u beter leren kennen, en andersom. Tijdens dit gesprek worden er goede afspraken gemaakt en belangrijke informatie over uw hond genoteerd. Na dit gesprek volgt de eerste wandeling. Wij halen uw hond thuis op en brengen hem na de wandeling weer ''handdoek droog'' thuis. Tijdens de eerste wandeling kijken wij hoe uw hond zich gedraagt en afhankelijk daarvan bepalen wij, of hij/zij de eerste wandeling al los kan lopen, of dat de hond iets meer tijd nodig heeft. 

Wanneer loopt Presley's niet?

In alle seizoenen, door weer en wind zal de uitlaatservice blijven doorlopen. Tenzij er onweer in de lucht hangt of het om andere redenen voor mij en uw hond niet veilig is om ons buiten te bevinden. Ook zal de tijdsduur van de wandelingen aangepast worden met bepaalde weersomstandigheden, denk hierbij aan extreme hitte of kou. Dit zal vooraf gemeld worden bij de baasjes. 

Presley's geeft vakantie's minimaal één maand van te voren aan. Houdt de website en email in de gaten voor deze data. 

Individuele wandeling

Naast de groepswandelingen bieden wij ook individuele wandelingen aan, voor de honden die om welk reden dan ook niet mee kunnen lopen met de groepswandeling. 

Een loopse teef of een pup zullen nooit meegenomen worden met de groepswandeling. Deze kunnen alleen mee met een individuele wandeling. Voor de pup zal er eerst een wandeling op maat gemaakt worden, aangepast op de leeftijd en eventueel het ras, dit ten goede voor de gezondheid en groei van de pup. Mocht u willen dat de pup toch met andere honden in aanraking komt voor de socialisatie, zal ik in overleg een van mijn eigen honden mee kunnen nemen. 

Dierverzorging aan huis

Gaat u op vakantie of een weekend weg en wilt u uw dieren goed verzorgd achter laten? Presley's neemt de zorg voor uw dieren uit handen. We komen bij u thuis om al uw dieren te verzorgen zoals de dieren dit gewend zijn. Dit geldt niet alleen voor huisdieren, maar ook voor stal en/of weide dieren. Op deze manier kunnen dieren in hun eigen vertrouwde omgeving blijven tijdens uw afwezigheid. 

Voordelen:

* Minder stress voor uw dieren wat het risico op ziekte verlaagt

* Mocht uw dier toch ziek worden dan wordt dit snel gesignaleerd dankzij de kennis en ervaring van Presley's

* Met een gerust hart van huis

* Uw dier wordt verzorgd door een gediplomeerd dierverzorgster in zijn of haar eigen omgeving

* U bent niet afhankelijk van buren, familie en/of kennissen

Na dat U contact met ons heeft opgenomen voor de dierverzorging aan huis, volgt er een kennismaking gesprek plaats bij U thuis. Hier maken we kennis met uw dieren en wordt er besproken over hun karakter, gedrag, eetgewoontes en eventueel andere belangrijke informatie omtrent uw dieren. Er wordt besproken waar alles staat en hoe u de zorg graag wilt hebben. Dit wordt door Presley's allemaal samengesteld in een verzorgformulier. Op deze manier staat alles vast en kunnen er geen misverstanden ontstaan. Uiteindelijk moet er nog een sleuteloverdracht plaatsvinden en wordt er een overeenkomst getekend. U kunt vervolgens met een gerust hart van uw vakantie gaan genieten. 

Heeft u toch liever dat uw dier bij ons opgevangen word? Dit is dan ook een optie! Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Presley's Honden hotel!

Wanneer u op vakantie gaat of lekker een weekendje weg wilt. Kan uw hond ook bij ons thuis gebracht worden. Wij vangen honden uitsluitend op in huiselijke kring. Dit betekend dat wij geen gebruik maken van kennels of dergelijke. De hond zal dus lekker bij ons in de woonkamer verblijven en zal dus alle aandacht krijgen die de hond verdient! 

Van te voren nodig ik u, en uw hond uit voor een kennismaking gesprek bij ons thuis. Zo kunt u kijken waar uw hond eventueel verblijft in de tijd dat u afwezig bent. En kunnen de honden even kennismaken. Tijdens dit kennismakingsgesprek vullen wij ook diverse formulieren in omtrent het gedrag, en de verzorging van uw hond. Van deze formulieren krijgt u ook een kopie met de afgesproken verzorging eisen van uw hond.

Dit gesprek is geheel vrijblijvend! 

Voor meer informatie hierover, kunt u contact met ons opnemen! 

  

Privé training

Heeft u hulp nodig bij de opvoeding van uw pup, puber of volwassen hond? en zou u hem graag de basis commando’s willen leren?

Via privé trainingen kan ik u en uw hond zeer gericht helpen. Bij deze training is er volledig aandacht voor u en uw hond. Daardoor kunnen we de training helemaal aanpassen aan uw wensen. Bijkomend voordeel is dat de lestijden in overleg kunnen plaatsvinden, waardoor het voor de meeste makkelijker te combineren valt. 

 trainingen:

- Op maat 

- Wandelen zonder trekken

Basis commando's 

- Basis puppy