Dierverzorging         Uitlaatservice         Honden hotel   

                          Hondenuitlaatservice en dierverzorging                   

                                            Presley's snuffelmatten 

Hondendenksport: Presley's snuffelmat biedt voor zowel honden als katten van alle rassen speelplezier op een ander niveau. De snuffelmat is geschikt om op een speelse manier uw viervoeter te trainen. Onder de franjes in twee verschillende lengtes kunt u namelijk snoepjes en droogvoer verstoppen. De hond of kat moet proberen om ze te vinden met hun reuk vermogen. 

Zo werkt het: verdeel de snoepjes op in de snuffelmat zodat uw hond of kat ziet dat de mat lekkere verrassingen biedt. Als de hond of kat vol verwachting zit te kijken kunt u de snoepjes in de snuffelmat verstoppen door ze onder de franjes te leggen. Met zijn pootjes en zijn snuit kan hij dan op zoek gaan naar zijn beloning!

De snuffelmat kan ook voor het dagelijks voeren worden gebruikt. Zo voorkomt u het naar binnen schrokken van het eten. Het langzame opeten van het voer kan een opgeblazen gevoel en verteringsproblemen tegengaan.

Snuffelplezier voor honden en katten!

In verschillende maten, en kleuren beschikbaar.

Standaard volledige maten: 
- 20 x 20 € 11,50
- 30 x 30 € 13,50 
- 40 x 40 € 17,50
- 50 x 40 € 25,-

Andere maten, en diverse kleuren op bestelling.

Binnen een straal van 15 km vanaf Wezep worden de snuffelmatten GRATIS thuis bezorgd. Daar buiten: €4,95 verzendkosten

Om een snuffelmat te bestellen, stuur een mail naar dckoelewijn@presleys.nl met de gewenste maat, en kleuren. Ik zal zsm contact met u opnemen.