Dierverzorging         Uitlaatservice         Honden hotel   

                          Hondenuitlaatservice en dierverzorging                   

Presley's 

Presley's is niet zomaar een hondenuitlaatservice of een dieren oppas. Wij zijn hiermee gestart omdat we u graag willen helpen wanneer u zelf niet in staat bent, of geen tijd heeft om uw dieren te verzorgen of uit te laten. Of dat nu is door ziekte, werk of omdat u een dagje weg wilt. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw wensen kenbaar te maken. We bespreken graag de mogelijkheden met u, want niks is te gek voor ons!

Presley's is opgericht in 2016. We zijn dus nog een jong bedrijf maar dat betekend zeker niet dat we weinig ervaring hebben. Wij doen dit uit passie en liefde voor alle dieren!

Niet alleen houdt Presley's zich bezig met de honden maar ook andere huisdieren, en grote dieren zoals paarden en geiten kunnen door ons verzorgd worden. Ook hebben wij veel ervaring met het verzorgen en hanteren van exotische dieren (varanen, leguanen, slangen etc). 

Presley's staat volledig in dienst van u en uw dieren. 

Of het nu voor de uitlaatservice is of voor de verzorging, het dier word van alle gemakken voorzien. Ook wordt de baas niet vergeten want de hond komt na een dag wandelen, handdoek schoon thuis. 

 Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze nieuwtjes, acties en leuke foto's van Presley's? Volg ons dan op facebook: www.facebook.com/presleysuitlaatservice  


                      Team

Presley

Presley is het gezicht van Presley's.

Presley is een sheltie x eurasier en geboren op 1 mei 2016. Het was vanaf het begin, liefde op het eerste gezicht.

Presley is een zeer intelligent hondje en kan ook vele commando's. Hij luistert perfect en is een echte allemansvriend.  Niet alleen voor de honden is hij lief maar met elk dier is hij goed gesocialiseerd. Vooral onze kippen en ratten zijn z'n grote vrienden. 

Presley is een hondje met energie voor 10 en hij wil het liefst de hele dag met iedereen spelen. 

Presley zal regelmatig met de uitlaatservice mee wandelen

Jackson


Jackson is een chinese naakthond. Hij is geboren op 12 oktober 2016. Wij hebben Jackson overgenomen toen hij 6 maandjes oud was. Wij waren toen al zijn 4e huis. De vorige eigenaren hebben de verzorging van hem verkeerd ingeschat, en moest daarom steeds vertrekken.

Aan zijn gedrag kon het niet gelegen hebben. Het is een geweldig lieve hond, en vind net als zijn grote broer Presley, alle dieren geweldig. Hij is lief tegen iedereen, en verwelkomt ze graag thuis.

Wel is hij een stuk rustiger, en wilt het liefst de hele dag met iedereen kroelen. Maar ook hij wilt op zijn tijd echt wel een sprintje trekken. 

 

Zac


In loving memory

 Zac 28-10-2012 - 05-11-2017

Danique

Mijn naam is Danique , ik ben geboren op 22 mei in 1995 en ben woonachtig in Wezep.

Het is waarschijnlijk niet nodig om te zeggen, maar ik ben mijn leven lang al gek op dieren! En na mijn middelbare school wist ik dus ook precies welke opleiding ik zou gaan doen! 

Ik begon in 2011 op het groenhorst college in Barneveld. Dit is een school dat speciaal gericht is op dieren opleidingen. Er zijn veel diersoorten aanwezig op deze school. Van hond tot reptiel werd er met deze verschillende dieren praktijk les gegeven. 

Ook heb ik dankzij deze opleiding de kans gekregen om bij veel verschillende bedrijven stage te lopen. Waaronder stichting AAP, Ouwehand dierenpark, en verschillende honden pensions. 

In 2015 heb ik mijn opleiding afgerond en mijn diploma behaald. 

In mijn school periode heb ik veel geleerd over de gezondheid, en het goed verzorgen van de (huis)dieren.

Naast wat er mij op school geleerd is, heb ik ook veel geleerd op mijn stage plekken. Van het trainen van de ijsberen tot het uitlaten van de honden. Ik heb met heel veel verschillende dieren gewerkt en met plezier hiermee ervaring op gedaan.

Daarnaast, ben ik ook tijdens mijn opleiding werkzaam geweest in het Dolfinarium bij de afdeling vinpotige. Hier was ik verantwoordelijk voor de shows met de zeehonden, en de verzorging van de zeeleeuwen en walrussen. 

In 2014 ben ik begonnen bij de Pets place als weekendhulp. Na mijn opleiding ben ik gestart als parttimer en in 2016 ben ik werkzaam geworden als assistent filiaalleidster bij de Pets place. Dit deed ik met veel plezier.

Toen ik ervoor heb gekozen Presley's uit te breiden, ben ik gestopt als assistent filiaalleidster en mij volledig gaan richten op Presley's. 


          Steve

Steve is net als Jackson een chinese naakthond. Steve is bij ons terecht gekomen toen hij bijna 2 jaar oud was. En is dus ook een herplaatser. 

Ook aan zijn gedrag kon het niet gelegen hebben. Het is een geweldig lieve hond, en vind net als Presley en Jackson, alle dieren geweldig. Hij is lief tegen iedereen, en verwelkomt ze graag thuis. Steve is wel de drukste van allemaal, en kan soms zijn rem niet vinden tijdens het spelen. Maar ook kan hij uren achter elkaar op de bank naar buiten turen, en moeten we hem uit bed trekken omdat hij liever wilt uitslapen!